slide show
2010-08-29 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Vad tycker du om musikvideon av MINE?

Själv älskar jag den. Absolut min nya favoritvideo! Jag tycker alla hennes videor är så grymt bra, eftersom varje gång är det alltid något nytt. Jag älskar även att hon har mycket historier i hennes videor - att hon berättar något med varje video.

 

När det gäller MINE, som alla andra säger, visar det verkligen hur Taylor har växt de senaste åren. Det är fortfarande en kärekshistoria, men mer hur det utvecklas under flera år och att hon nu börjar visa mer "moget" - som giftermål, barn, räkningar m.m. Bara av att titta på videon, så kände jag verkligen att hon kommer bli en så underbar mamma. Lite konstigt kanske, men att se Taylor spela en mamma kan jag se det framför mig i framtiden när den dagen kommer :)

 

Var det bara jag som nästan svimmade när Toby dök upp för första gången i videon? Jag dog, så snygg är han! haha :D

(min bild - copyright - ta den inte!!!)

 

 


 

Vi i Sverige kan fortfarande inte se videon, och svenska MTV har ännu inte lagt upp den. Alla andra skandinaviska länder har lagt upp den på deras MTV, så jag tycker det är konstigt att vi inte har den än. Har dock mejlat MTV och frågat när den kommer.

Om det är någon som har hittat den där vi kan se den - kommentera! Annars kan vi fortfarande se den här från programmet i fredags, runt 4.10.

 

 

Postat av: Felicia

AMAZING!!!! så gryyymt bra :D :D

2010-08-29 @ 17:39:15
Postat av: Anonym

tycker också den är mer "mogen" och visar verkligen hur hon utvecklas :) absolut en av mina favoritvideos!

2010-08-29 @ 19:34:51
Postat av: Tove

Kan inte slutat titta på den, vem älskade inte Mine videon, den är ju underbar. Älskar när det är berättande, som du säger. Å den var så underbar.

Bara en fråga, jag satt och tittade på MTV och en reklam kommer fram om någon musik video festival, genom att jaqg såg Taylor i reklamen verkade det som hon skulle medverka. Tror att det var den 13 september. Vet du om hon ska medverka, eller om hon har några nomineringar. T.ex. för Mine. Genom att det är hennes nyaste video.

2010-08-29 @ 21:14:32
Postat av: Amanda

älskar den!

2010-08-29 @ 21:14:37
Postat av: Andrea (TaylorSwiftSweden)

svar till Tove; tror du menar MTV Video Music Awards? Den är den 12 september och Taylor är nominerad till Best Female Video för fifteen. Röstningen avslutades för några dagar sedan! Hon kommer att vara där, och det är ännu inte bekräftat om hon ska uppträda eller inte :)

2010-08-29 @ 21:17:30
URL: http://taylorswiftsweden.blogg.se/
Postat av: :3

den är såååå otroligt fin :)

2010-08-30 @ 14:00:29- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: